Elektronisk upphandling

Upphandlingsverktyg för elektroniska upphandlingar

Mora kommuns Inköpscentral har Mercells MPS där upphandlare skapar, annonserar och följer upp sina upphandlingar. Leverantörer lämnar elektroniska anbud. Hela processen i ett verktyg.

Leverantör

Att lämna anbud i MPS är kostnadsfritt. När du registrerar dig får du tillgång till aktuella annonser och förfrågningsunderlag. Som leverantör svarar du enkelt och säkert på förfrågningar direkt i verktyget. Du behöver inte oroa dig för att missa några skall-krav. Användarmanual till MPS

E-handel

Mora kommun har sedan 2012 hanterat sina avrop och fakturor i Proceedo. Ramavtalsleverantörer kommer vid normalfallen anslutas till Proceedo.

Sidan uppdaterad den 25 september 2017.

.... skidåkaren Anders Ström var IFK Moras förste olympier? Han blev sjunde man på femmilen i S:t Moritz 1928.