Vill DU delta i kommunens medborgarpanel?

25 februari 2010
Morapanelen Visa större bild
Foto: Bildarkivet/Jesper Molin

Nu söker vi medlemmar till Morapanelen. Vill DU vara med?

Har du ett intresse för och engagemang i samhällsfrågor? Är du också intresserad av planering av vårt samhälle, vill säga din mening och vara med och påverka?

Låter det spännande så anmäl dig. Det enda som krävs av dig är ett allmänt intresse för samhällsfrågor.

Morapanelen

Ett sätt att påverka utvecklingen i Mora kommun är att delta i kommunens medborgarpanel.

Morapanelens deltagare ska vara 16 år eller äldre, bo i kommunen och inte vara aktiva i någon av kommunens politiska nämnder eller kommunfullmäktige.

Så går det till

Som deltagare i Morapanelen kommer du få besvara frågor via e-post eller SMS.

Panelens synpunkter ställs samman i en särskild rapport och svaren redovisas för politikerna. På detta sätt kan dina tankar bli en del i beslutsunderlaget när nya beslut ska tas. Rapporterna kommer att finnas tillgängliga på kommunens webbplats.

Så hanteras personuppgifter

Personuppgifter kommer inte att publiceras på kommunens webbplats. Men uppgifterna om vilka som är med i panelen är offentliga, det kommer dock inte vara möjligt att spåra vad en enskild person har lämnat för synpunkter.

Information om personuppgiftslagen.

Om du har frågor kring Morapanelen, kontakta Owe Hållmarker tel. 0250-261 28, This is a mailto link

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Sidan uppdaterad den 4 september 2012.

... den senaste minnesstenen i Dalarna med anknytning till Gustav Vasas äventyr restes i Kättbo 1934? Till minne av skidåkarna Lars och Engelbrekt som sägs vara de som hann upp den blivande kungen i Sälen vid årsskiftet 1520-1521.