Välkommen till dialogmöte kring flykting och asyl måndag 13 juni

13 juni 2016

Dialogmöte Andreasgården

Navet är en samverkansplats för ideella organisationer och civilsamhället. Den 13 juni klockan 19.00 på Andreasgården i Mora är du välkommen till dialogmöte för att få veta mer om Navet och vad som är planerat inför sommaren.

Kommunalrådet Anna Hed kommer att inleda mötet och sedan följer mer information om Navet och vad som är planerat inför sommaren. Välkommen att dela dina tankar, idéer och förslag om hur det fungerar idag och inför framtiden.

Tid: Måndag 13 juni kl 19.00 – 20.30

Plats: Andreasgården, Mora.

Navet är en samverkansplats för ideella organisationer och civilsamhället, som samordnar frivilliginsatser och identifierar samordningsbehov. Navet består av representanter från Mora församling, Rädda barnen, Röda korset, idrottsrörelsen och Mora kommun. Dessa representanter fungerar som kontaktpersoner till olika organisationer och föreningar.

Sidan uppdaterad den 13 juni 2016.

... elektriciteten kom till Östnor 1916?