Mora kommun i mål på Vasaloppsmässan

25 februari 2016

I årets monter lockar Mora kommun med jobb, skapande och information om att leva, bo och arbeta i Mora.

Nu behöver vi rekrytera många nya medarbetare till kommunen. Montern är en ingång till en kampanj som Mora kommun presenterar under 2016 – allt för att locka fler till Sveriges viktigaste jobb. Montern ska också locka till besök och inflyttning.

”Nya Tingsnäs – vad vill du göra här?”
Alla barn och vuxna är välkomna till montern för att skapa figurer i modell-lera och visa sina idéer, drömmar och tankar om hur området Tingsnäs ska se ut i framtiden.

Mora kommun har planer på att förändra området vid Tingsnäs och det vill vi föra en dialog kring med alla besökare och invånare.

Ange alt-text här.

Bilder på några av barnens olika idéer.

Sidan uppdaterad den 25 februari 2016.

... 16 personer dömdes till döden i Mora vid häxprocessen 1669?